Csonka András blogja

2008-12-02 22:46:13

ÚJRA LÁZBAN ÉGEK.....ÉS TI ?!

most kell megragadnotok a lehetőséget és a partnereteket....

 Hello mindenkinek!


Tényleg legyen már vége a bátortalan, tétova próbálkozásoknak, a lustulásnak a tv fotelben távirányítóstul, mozduljatok merészen, van miért, elhihetitek!
2 éve, amikor Keleti Andival megnyertük a Szombat esti láz 2.szériáját, ráadásként még a "parkett ördöge" címet is, sokan azt próbálták fürkészni, honnan is eredeztethető a tánctudásom....Kénytelen voltam az igazt válaszolni, hogy ez bizony csak ugyanazokat a 3 perceket jelenti, ugyanazokra a zenékre és mindig Keleti Andival..:) ugyanis ott koreográfiákat tanultunk meg néhány hónap alatt, és nekem fogalmam sem volt,  mi az alaplépés, és mi a show elem.. ha megjelentem egy partyn, vagy házibuliban, továbbbra is csak lötyögtem, ha egy rock and roll bömbölt, mert a szabályyos táncról fogalmam sem volt. EDDIG... Na de most új dimenziók nyíltak előttem is, és remélem, nem maradok egyedül a táncéhségem csillapításával! Ugyanis örömmel jelentem, Andi és én 2 éves álmunkat és tervünket valósítottuk meg és a napokban megjelent a SZOMBAT ESTI LÁZ TÁNCOKTATÓ DVD.

A fellépéseken éreztük az elmúlt 2 évben, hogy az emberek szívesen mozognának ezekre a zenékre, csak nem mernek, nem tudnak, hiszen a régi tánciskolás élmények, ha voltak is, megkoptak. Andi kiválasztotta a 4 legnépszerűbb táncot, a salsát, rock and rollt, cha-cha-chát, és az angol keringőt, és ezeknek a legfontosabb alaplépéseit tanítja érthetően, szórakoztató formában nekem a dvd-n. Tiszta haszon, azóta, hogy ezt leforgattuk, én is nagyobb önbizalommal megyek nosztalgiabulikba, és higgyjétek el, aki otthon ezeket a lépéseket elsajátítja, bátran építheti fel a saját koreográfiáját bármilyen bálon, vagy buliban, és valóban ő lehet a parkett ördöge. Ami pedig nagyon fontos még, hogy sokak és a mi nagy örömünkre ezen a dvd-n extraként az összes szombat esti lázban látott táncunk szerepel. Nyugi, nem ezeket kell megtanulni:) sőt, a vicces kisfilmek is megtalálhatók, egy fotógyűjtemény is. Lehet, hogy idővel a dvd vásárlói közreműködésével  a régmúltat idéző ötórai teákat rendezünk, ahol közösen táncolhatunk, a már megtanult lépések felhasználásával. Szóval rajta, tanuljatok bátran, és aki szeretné az ünnepek előtt dedikáltatni velünk a dvd-t, dec 5.6.7.-én 3 különböző CORA áruházban ezt megteheti, az ő honlapjukon biztos többet megtudtok erről, de engem mindenki megtalál ez ügyben a színházakban is, úgyhogy ott is kereshettek dedikálás miatt.
Fura és borzongató érzés volt múlt szombaton újra a régi parkettre lépni, és táncolni Andival 2 év után újra egy újat. Irigylem a mostani gárdát, óriási öröm ebben a sodrásban hétről hétre felpörögni, és el kell mondanom, bizony nagyon ügyesek szinte mind.
Most újra  pörgettjük mi is magunkat, és megkezdjük a fekészülést a dec. 20.i extra döntőre , ahol az akkor már 3 széria győztes párosa mérkőzik meg egymással. Izgulok, annyi bizonyos, és remélem, a nézők azért még kicsit őriznek minket valahol a szívük egyik csücskében így 2 év elteltével is.....
Most már megyek aldni, holnap nyílvános főpróba délelőtt, pénteken premier a Játéskzínben az Imádok férjhez menni! című zenés vígjátékból, de erről majd legközelebb, addig is drukkoljatok!

FIgyelem!!!  Ha valaki még az ünnepek előtt személyesen szeretne Andival és velem találkozni, és esetleg dedikáltatni a DVD-t, akkor várunk Benneteket a CORA áruházakban rendezett hétvégi dedikáló napokon, 5.én Törökbálinton 18,00-kor, 6.án Fóton 11,00-kor, 7.én 11,00-kor Budakalászon, és szintén 7.én délutén 17,00-kor táncra is perdülünk az Aréna Plázában

Mindenkinek a legszebbeket addig is!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 16
Címkék:
Értékelés: 4.64

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 16 hozzászólás

netmama
Művész úr
Köszönjük a Pap László arénában töltött szép délutánt és gratulálunk Önnek, sok sikert a továbbiakban is. A vacsoracsata nagyon jó mókásra sikeredett üdv netmeme
2009-01-30 17:08:24

Rozi
Kedves Pici ! Nagyon örülök, hogy szépen lebarnulva újra itthon vagy. Kérdésem lenne, a Csókos asszony c. DVD-t hogyan tudnám a legkönnyebben és leghamarabb megvenni, mivel tavaly december elejei megrendelésemre az egyik webáruház még mindig nem küldte meg és már nagyon szeretném látni. A táncos dvd meg van és nagyon tetszel az egész családomnak.nagyon szeretün, ha ráérsz, várnám a válaszod. Rozi.
2009-01-22 15:09:09

Szilvi
Csodálkoztam, mert eddig minden hozzászólásom megérkezett, de most úgy látom nem jutott el hozzád a 2009-es jókívánságom /dec.31-én küldtem/. Bízom benne, hogy most a szülinapi sikerül:)!

Drága Bandi!

Születésed napján, mit kívánjak Neked,
Gyönyörűt, egyedülit, nagyon-nagyon szépet.
Amit csak én kívánhatok Neked és senki se más,
Ami egyedüli, akárcsak Veled a nagyvilág!
Talán azt, hogy sokáig maradj meg Nekünk,
Hogy legyél itt mindig Velünk,
Ezért egyszerűen csak ISTEN ÉLTESSEN mellettünk!

Nagyon jó egészséget is kívánok Neked!
Sok szeretettel és puszival: Szilvi

2009-01-16 08:57:16

Györgyi
Sia!
Remélem, nem ijesztettelek nagyon meg Szilveszterkor azzal a Ferrero-al. Vagy ha mégis, akkor légy szíves, ne haragudj. Nem akartalak zalkatni, és a jövőben sem akarlak. És a kocsidat sem piszkálom többet.

Üdv.
Györgyi
2009-01-07 16:43:50

Szilvi
Aranyos Bandi:)!
Este mikor kigyúlnak a fények,
A gyerekkori álmok egy percre visszatérnek.
Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol,
S a gyertya fényénél még a csillag is táncol.
Mi is lehetne a szeretetnél nagyobb,
Hisz az emberi szív egy rejtelmes titok?
A választ minderre megkapod,
Ha hagyod, hogy irányítson a Csillagod!
ELBŰVÖLŐ KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKED!
Puszi: Szilvi

2008-12-24 11:03:40

Torzsás Jánosné
Szia Pici nagyon sajnálom hogy nem ti lettetek a parket ördöge 2008-ban pedig nagyon szurkoltunk akislányommal nektek ő azt kérdezte a műsor végén hogy biztosan beértek a szavazataink nagyon szépek és ügyesek voltatok Kellemes Ünnepeket kívánok és jó egészséget neked és Andinak is Györgyi
2008-12-21 19:56:27

MDANI
Szia András!
Jók vagytok, nektek szurkolok, remélem azért sikerült bekapcsolni abab a bizonyos 5. sebességbe. :) A DVD-t nem veszem meg, pár hónapon belül úgyis le lehet tölteni egy csomó oldalról, majd akkor írok véleményt. :D:D
2008-12-20 13:05:26

Moncsicsi
Kedves András.
Nagy rajongoja vagyok a szombat esti láznak, végig néztem mindhárom szériát, egy részt se hagytam ki.nagyon örültem hogy ti nyertétek meg a második szériát, remélem Ti lesztek a 2008-as év parkett ördögei is.Nektek szurkolok.De az nagyon bánt hogy nem Stohl Andrásék nyerték meg a szombat esti döntőt.nagyon szomorú voltam emiatt.Sok sikert kívánok a döntőhöz, és nagyon szorítok a képernyőn keresztül:)
Üdv: Moncsi
2008-12-16 17:42:19

gondos erszébet
Szia András és Andi,megvettem a cdét a páromnak remélem végre megtanul táncolni csak egy kicsit, mert én imádok táncolni,iigy talán több kedve lessz velem jönni a táncikába.üdv.Zsoka és Paul
2008-12-15 16:07:23

Kalina Ágnes
Szia Bandi!
Feltétlen megszerzem a DVD-t,szeretnék jól táncolni.Remélem sokat tanulok majd tőletek!Örülök a sikereiteknek,csak így tovább a táncparketten,a színházban,a fellépéseken!
2008-12-11 17:10:11

Juli
Kedves András!
Köszönöm,hogy dedikáltátok a DVD-t.Örülök,hogy találkozhattam veletek személyesen is. Remélem megtanulok táncolni!:) Drukkolok és szavazok dec. 20-án! Óriási sikert kívánok továbbra is Nektek!Szeretettel:)Juli
2008-12-09 11:57:36

Mariann
Kedves Bandi!
Nagyon örültem, hogy a Szombat esti lázban újra táncoltatok Andival, ez valami fergeteges volt, gratulálok!
A dvd-t karácsonyra fogom megkapni, addig meg megöl a kíváncsiság. Szerintem nagyon sok karácsonyfa alatt ez a dvd lesz az ajándék.Örülök, hogy újra "lázban égsz" és készültök a december 20-i extra döntőre. Ne izgulj mert ezt is Ti fogjátok megnyerni! Mindenki nagyon szeret Benneteket és csodálatos a tánctudásod! Ha véletlenlenül mégsem, csak azért írom ,hogy tudd: sokunk szívében akkor is Te vagy az örök győztes!
Névnapod alkalmából nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok,és kívánom ,hogy az életben minden álmod teljesüljön!
Szeretettel Mariann
2008-12-03 10:01:38

Szilvi
Drága Bandi:)!

Fantasztikus zenés vígjátékot láttam az Imádok férjhez menni bemutatóján!
Gratulálok, kitűnő volt a premier! Mesterien és magabiztosan játszottál, énekeltél, teljesítményed teljesen lenyűgözött, a jelmez is óriási. A szerep magáért beszél, hoztad a jellemet, a figurát: egyszerű, szeretnivaló, visszafogott, szerény William Cardew-et. A vidámság, a nevetés és a humor hatja át az egész darabot. Ismerős dalok is felcsendülnek, melyek eszméletlenül jók, nagyszerű színészek formálják meg a többi szereplőt is, mindenki bámulatosan játszott, a maximumot hozta ki magából. Nagyon kellemes kikapcsolódás volt, nagyszerűen szórakoztam. Biztosan sok-sok sikeres előadást fog megélni a darab. Köszönöm mindenkinek a fantasztikus élményt, az előadást!

Endrének születtél, de András lett Belőled,
Akkor is a mi Bandink maradsz örökre!
Neved napjára mit is kívánjak én?
Ragyogjon a szemed, szebben, mint a napfény,
Vigyázzák lépteid a legjobb angyalok,
Most így kívánok Neked boldog névnapot!
Óriási puszi: Szilvi

2008-11-30 09:40:42

Juli
Kedves András!
Névnapod alkalmából nagyon jó egészséget,sok boldogságot és minden jót kívánok!
Szeretettel: Juli:)
2008-11-30 07:58:18

Szilvi
Szia Bandi!

Igen, a szívünk csücskébe zártunk örökre!
A Csókos Asszony Dvd-t már rongyosra néztük! Remélem, hogy ezt is dedikálod majd…
Meg tanulok tőletek táncolni is! De, ha nincs motiváló erő, nem fog olyan könnyen menni:).
Láttam részletet az Imádok... vígjátékból; fantasztikus, kíváncsian várom az előadást! És a képek a próbákról, egyszerűen frenetikus.
Most már mindent megtettél mi tőled telik! Itt az ideje, hogy megmutasd mindenkinek. A végén pedig fény koronázza fejed és elképesztő vastapssal fogja honorálni a közönség. A premierhez sok szerencsét kívánok /Egy kalappal/! Ne izgulj, erősen fogom a kezed és nem engedem el!
Higgy a szívedben és a saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodákban, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai.
Szeretetem nagyon vigyáz Rád!
Puszi: Szilvi

2008-11-27 21:05:46

SziSzi
Szia Bandi!
Ez szuper, biztosan megveszem, ha nem hozza el a Jézuska :)))
Nagyon szeretunk bálozni a Párommal, de par uj koreografia mindig jol jon,
2 éve az eskuvonk elott szerettunk volna csiszolni tanctudasunkat es bizony sok utannajarassal sikerult megszerezni az "en tancolnek veled" c. regi videokat.
Biztosan elkapkodjak az uzletek polcairol, majd remelem, hogy talalkozunk valahol es alairod,
a bemutato biztosan remek volt,
minden JOT kivanok es elolegben NEVNAPOD alkalmabol sok boldogsagot kivanok
barati tisztelettel
udv,
-sziszi-

2008-11-27 20:09:50

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenöt meg egy =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 10 meg 5 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007