Csonka András blogja

2007-03-06 10:12:37

Hahóóóó, van itt valaki?

Ja, ez bugyuta kérdés volt, hiszen még csak én lehetek itt, bolyongok a számítástechnika általam szinte ismeretlen útvesztőiben.:)

  Oh, pardon! Még nem is köszöntem. Sziasztok, vagy szió, vagy ciao, vagy üdv, vagy tiszteletem? Mi lenne a legmegfelelőbb? Mondjuk, én mindig is szerettem tegeződni, és az is biztos, hogy soha senki nem szólíthat majd bácsinak, úghogy akkor SZIASZTOK!

Ez egy blog. Illetve…ez egy blog? Lehet, hihetetlen, életemben nem olvastam bele egyetlen blogba sem, nyilván sokkal sivárabb így az életem, de ez van. Tehát nem tudom, vannak-e formai tartalmi szabályok, de ez nem is izgat…Szelíd erőszakkal megkértek, firkálgassak néha ide valamicskét…

Na, de mit? Olyan ez, mint egy napló, viszont az én életemben nem minden nap izgalmas, tartalmas, noha remélem, legalább élvezetes.

Majd, ti, akik olvassátok, élitek velem együt az egészet, alakítjátok, és akkor én is okosabb leszek, és alkalmazkodom.

Mindenképpen legyünk őszinték! Úgyhogy kéne valami exkluzív információ, Megvan! Rágom a körmöm! Hú, de bátor vagyok bevallottam..

Most egyébként vasárnap van, fél 1 , és én még mindig pizsamában henyélek itthon, ritka alkalom, higgyétek el. Ahelyett, hogy egy jó filmet néznék, most elkezdtem blogot írni, normális vagyok?

Az biztos, hogy mindennap nem visz rá majd a lélek az írásra, de ígérem, rajtatok tartom a szemem, és ha valaki csintalankodik, az kihozhatja az ellenőrző könyvét J

Össze kéne szednem magam, este találkozom a csókos asszonnyal. Aki nem tudná, ez az Operett színház előadása a Tháliában, és játszom benne. Gyertek majd el!

Szóval itt van rögtön egy kicsit álmosan induló nap, nyűgös vagyok, be vagyok rekedve, úgyhogy már csak bennetek bízom, majd gatyába ráztok valahogy. A vasárnapot egyébként is utáltam mindig, iskolás éveimben főleg, mert már nem nagyon lehetett tovább húzni a leckeírást. Olyan kicsit szomorkás a hangulata, mint egy depressziós január 1-nek.

Tehát premier van, barátaim! Elindítom internetes naplómat, aztán majd meglátjuk, meddig bírom…mert ugye ott vannak még az iwiwes üzenetek, a saját weboldalam, és hát élni is szeretnék valamikor, már úgy értem, magán jelleggelJ

Viszont, most örülök nektek, ha sokan lesztek itt velem, annak még jobban, mert akkor biztos nagyobb kedvvel ragadok billentyűzetet.

 

Vigyázzunk egymásra! És jövök nemsokára! Ciao, Bandi

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 166
Címkék:
Értékelés: 4.06

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 166 hozzászólás

duma
Hát, most nem tudom miért, de harmadjára próbálom elküldeni a soraimat. Először is hadd gratuláljak neked kedves Bandi, igazán színes egyéniség vagy, és rengetegen szeretünk téged. Ki rajongássa, ki csupán a szimple szeretetével. Remélem, hogy ilyen színes, őszinte, igazán emberi tudsz maradni ebben a mai világban. És ígérem én biztos hűséges olvasód maradok.:))
2007-03-09 14:25:29

Jankaca
Kedves András, mi találkoztunk 5 évvel ezelőtt a Tűzoltó u.-i kórházban a gyermekonkológián. Az elkülőnítőben voltamm az akkor majd 4-ves akisfiammal, aki akkor már kómában volt. Kapott egy csokit öntől, amit én már nem akartam elfogadni. Elfogadtam és hazahoztuk a többi ajándékkal. Kisfiam néhánynapra rá elköltözött a csaillagok közé. Nekem azóta is eszembe jut, ez röpke találkozó. Igaz a tv-ben rendszeressen nézem, s úgy érzem, mintha egy láthatatlan szál lenne köztünk. Kívánok nagyon boldog életet és kívánom, hogy ezt az űrt amit édesanyja hagyott maga után, azt Ön a lehető legjobban töltse fel. hiszen sok jó tanácsot, szeretet hagyott itt önre az édesanyja!!!

további jó munkát és jó blogírást!!!

Jankaca
2007-03-09 14:23:38

Tündi
Szia! A munkahelyünk himnusza a ding dong. nagyon szeretjük ezt a számot, minden bulin előkerül. nem tudnád feldobni ide is? :-)))))
2007-03-09 14:01:01

Mária
Helló Bandi / Pici/ Nagyon nagyot léptél előre sokak örömére. Egyre jobban ívelsz felfelé, ehhez csak gratulálni és nagyon sok sikert tudok kívánni. Így tovább! Valaki még mindíg nagyon büszke Rád !!! Ugye tudod, hogy ki az? Irj sokat, írd ki magadból a jót és a rosszat is. Minden szépet jót kívánok! Az iwiw-en bejelőltelek, de hiába nem jött reagálás!
2007-03-09 13:24:05

ildanyó
Szia Bandi örülök hogy többethallok rólad mint eddig.Nagyon tettszett a szereplésed a szombat esti lázban.Csak igy tovább.
2007-03-09 13:10:45

Trice
Szia, kedves András!
Olvastam a hozzászólásokat, és meg kell mondanom, nekem is ez az első blogom, amit olvasok. :)
Ugyan én már korábban láttalak a Csókos asszonyban, szerintem fantasztikus voltál benne. Na és a tánc a szikrázó sparherten... :)
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is figyelemmel kísérem a blogod.
Sok sikert és minden jót kívánok neked!
Üdv: Trice
2007-03-09 12:19:04

Zulejka
Szia Csonka!Legelőször nincs itt segitségem lehet hogy nem írók helyesen.Bocsásson meg engem.Mongoliábol származú őszintén rajangod vok. Milyen jó hogy itt lehet tudni rolad igazad.Egyebkind minden reggel nézem RTL-ben.Mindig tökjó kedved van is az oly tetszik nekem.Imádtam mikor táncoltál,ügy hogy jó helyre ment a fő nyeremény!!Szeretnék meg tőbbet tudni rolad is kérlek írjál tovább.Szerelemről,gyerekkorrol is sb.Meg ha lehet csatolja valami jó fényképedet szerintem nagyon jó lenne.Na ma ennyit...Pussz is minden jót!!!Bye bye
2007-03-09 12:00:44

Anita
Örülök, hogy kilábaltál a depis korszakodból, és látszólag jól érzed magad.Sok sikert!
2007-03-09 11:54:14

Peti
Szia Bandika, hogy ne csak a női rajongók rohanjanak le... Én is imádlak :)
2007-03-09 11:27:04

Hópehely
Szia Bandi!Bár én inkább a Picit jobban szeretem,ezért legk.így szólítanálak,ha megengeded!Most értem haza,reggelin már túl vagyok,olvastam,hogy a köröm rágással küszködöl.Én a keresztlányomat 1hét alatt leszokattam róla míg itt volt.Naponta többször is őrőltborsba mártottuk az ujjait,és amikor bekapta,megcsípte.Lehet,hogy gonoszságnak tűnik,de hidd el,nagyon hatásos.!!!!!!!!!!1 hét múlva amikor ment haza,már cseppet sem akarta rágni.Azóta eltelt 3 év,és többé nem vette be a szájába az ujjait.egy próbát szerintem neked is megérne!További jó egészséget kívánok!Szia!
Csak így tovább!
vanessaveta@citromail.hu
2007-03-09 11:05:46

andika
Bandika! Szegeden pár éve isteni volt a "Csókos" azóta emlegetjük az előadást. szép napot !
2007-03-09 11:00:29

Elvira
Szia Pici! Örülök, hogy itt is megtaláltalak és néha olvasgathatunk rólad! Komoly kihívás lesz ez a blog, mert sokan leszünk (sőt már vagyunk is). Persze így könnyebb tartani a "kapcsolatot" a rajongókkal. Szeretném majd megnézni a Csókos asszonyt, kedvenc műfalyom az operett és musical. Addig is vígasztalódom a tv-vel, ott sürübben látlak.
Üdvözlettel: egy régi rajongó Elvira
2007-03-09 10:04:11

Mira
Írtam Neked de nem tudom megnézni,a hozzászólásokat mert csak néhányat ad be.Szia
2007-03-09 09:49:41

Rita
Hát ez nem semmi Andráskám, egész egyszerüen imádnak a nők. Nem tehetsz róla, ez mind a " belső kisugárzásod" hibája. Kivánok neked további sok sikert az élethez !
2007-03-09 09:45:35

marcsi
Bárcsak mindenki ilyen EMBER lenne a környezetemben,mint te.Személyiséged mindig magával ragad.Légy nagyon boldog,hisz megérdemled!
2007-03-09 09:44:35

Mira
Szia Kedves Bandi!
Teljesen rendben van amit írtál, ne aggódj! Néha igényelni is fogod, hogy írj, s egy-egy élményed, vagy fájdalmad megoszthasd a rajongoiddal.Ez az első blog amit megnéztem a rekláma miatt.Ma már minden olyan más mint régen... Fejlődtünk rengeteget, és ez szuper! Mi pedig lépést tartunk vele, vagy legalább is megpróbáljuk.Amúgy Sok sikert az előadáshoz!!! És ez, tetszik "Vigyázzunk egymásra!"puszi. Mira.
2007-03-09 09:42:13

Edith
Szia András!
A kincses városból írok neked, mivel már nem járok suliba és nincs ellenőrző könyvem vettem a bátorságot és írok neked pár sort. Ami a körömrágást illeti, írd meg mitől van benned annyi szorongás, mivel ez egy kényszercselekvés. Ha mindenáron le akarsz szokni róla, tudatosan minden nap két-három percig a tükör előtt rágnod kell a körmöd, legalább egy hétig. Ha még ezután is folytatod és van még körmöd, akkor pszichológusra is szükséged van. Hogy sikerült a "csókos asszonnyal" való találkozásod? Egyelőre ennyit üdv. Edith
U.I. Aki nyitott szemmel jár annak az egész világ érdekes, csodálatos! edith2003@freemail.hu
2007-03-09 09:39:28

csilla
Szia!Örülök,hogy irsz ilyet mert lesz mit olvasnom.Én itt leszek Veled megigérem.Csak irj sokat,nagyon sokat.Ha majd gondolod én is irok magamról.Ha érdekel.Puszi Csilla
2007-03-09 09:32:39

Emerencia
Imadom a Csokos asszony c.operettet .Csaladunkban szalloigeve lettek egyes beszolasok.Pl.Lett a Krepelkatol Sok sikert Ibolya ur
2007-03-09 09:27:13

Manyi
Szia Bandi
Muszáj írnom mert nagyon szimpatikus vagy nekem nagyon szeretem nézni műsoraidat és hogy a sztárok a jégen - ről ne is beszéljek mert mert nagyon nagyon aranyos kedves és ügyes voltál gratulálok és további sok sikert.Manyi felvidékről

2007-03-09 08:22:05

Gabriella
Szia
Én bizti elolvasom.....kedvencem vagy!
És köszi,hogy kat...az iwiw-en!:)

2007-03-09 07:35:41

Bokorné Klári
Heló Bandi!

Elolvastam a blogodat.Nekem bejön a végtelen őszinte egyszerűséged,elárulom én is szoktam délig hálóingben lenni.Az egyik legjobb dolog ebben a rohanó világban legalább othon lazán öltözködni és képmutatás nélkül viselkedni.Úgy hogy csak írjál tovább ez is menni fog,ugyan úgy mint a szinészet.
Én bizos elolvasom.
További szép napot! Klári
2007-03-09 05:49:52

Marianna
Én igazán nem bírom a Bandi búráját, nem szimpi, de mások szerint, ahogy a tévét nézem eléggé közkedvelt. Tök lófejü és nem is vagyok oda a modoráért. Ennyi. Ciao,Bandi rajongók!
2007-03-08 23:32:45

Anita
Szia!
Nos itt vagyok.Mostmár remélem lesz kedved írni(persze,ha van időd).Jó a blogod!Egyenlőre ennyi.Szia.
2007-03-08 23:28:51

trudizeg
Bandi! Nem gondolod,hogy Neked már kétszer kellett volna sz ellenőrződdel nálam jelentkezned?
trudizeg@gmail.com
2007-03-08 23:28:29


Név:
E-mail cím:
Két szám összege: kilenc meg tizenhárom =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 20 meg 18 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007