Csonka András blogja

2007-03-11 12:31:37

Hahó mindenki!

Újra itt! Mit szóltok, hogy elröppent egy jó pár nap, mióta írtam? Azért tudok ám szaporább is lenni, csak győzzétek türelemmel!

Hopp! Míg el nem felejtem! Kéne nekünk valami spéci köszönés, amibe mindenkit belesűrítünk, korosztálytól függetlenül. Arra gondoltam, legyen egy mozaikszó, mondjuk a szia, csókolom, és jó napot elegyeként, JOSZICSÓ! Mit szóltok hozzá? Jó, nem kell fitymálni, ha valakinek jobb ötlete van, rajta, mondja csak!

Addig is……..JOSZICSÓ mindenkinek!

Először is roppant boldoggá tesz, hogy ilyen sokan bekukkantottatok hozzám, az embert mégiscsak az izgatja leginkább, érdekel-e majd egyáltalán valakit az én itteni makogásom. Máris zavarba hozó kedves szavakkal bombáztatok, nagy köszönet és puszi mindezért. Tudom, sokan bosszankodnak a kis technikai zűrök miatt, de nyugi, a fejlesztők rendbe tesznek mindent és olajozottan siklik majd a toll a papíron oda s vissza.

Olyan álmos vagyok, igaz a múltkor is ez volt a bajom. Mit tegyek, úgy érzem, mintha köveket hordtam volna. Ne csodálkozzatok, egész héten Reggeliztem, és itt nem a kakaóra gondolok brióssal, mert azt ti is átéltétek már, hanem az RTL adásaira, ami fél 5kor ránt ki az ágyamból. Hu, sötét van még, és én bambán ücsörgök negyed órát az ágyam szélén, és kitámasztom magam, nehogy visszadőljek.

A legkeményebb a hétvége volt, csütörtökön adás reggel 9-ig, utána egy gyors alvás 11-ig, és mivel a drága, és utánozhatatlan nőket ünnepeltük egész nap, én még elutaztam Újszilvásra és utána Szolnokra délután, aztán este még Andreával és 3 másik párral táncikáltunk egyet Pesten egy Reklámbálon, 12-re értem haza, másnap fél 5-kor újra ébresztő, adás, majd elrohantam a 4 idegen 1 banda eredményhirdetésére, onnan meg egész este 6-ig a Szeszélyes forgatására. Hú, még leírva is fárasztó, de azért most nem panaszkodom. Vannak napok, amikor semmi nem történik, máskor meg őrültek háza.

Apropó Szeszélyes. Néhányan megkérdezték, miért kell ezt nekem csinálni? Egyetlen nevet szeretnék mondani. Antal Imre. Gyerekkorom egyik nagy kedvence, és boldogító érzés egy élő legenda mellett ülve, vele közösen műsort vezetni. Ennyi! Ez úgy érzem bőven elég indok. És nagy örömmel hallottam tegnap Fábry Sándortól, hogy 2 ember van, akire anno felnézett. Öveges professzor és Antal Imre.

Kis gyomorszorulásom azért  volt tegnap, mert ugyebár a fotóalbumrovatot én csinálom a műsorban és a vendég most Fábry volt. Régen találkoztunk, és nem tudtam, milyen hangulata lesz. Egyébként néhányan úgy szeretnének minket ábrázolni, mintha mi valamiért utálnánk egymást, és az egész  cikizősdi annak idején az ő showjában ebből táplálkozna. Elárulom, szó sincs iyesmiről. A Ding-dong miatt vissztérő poén lettem, és erre évek múltán reagáltam is, azt hiszem, nagyvonalúan, és ezt Sándor is elismerte. Meghívtam őt és az egész gegcsapatát az Illatszertár előadásunkra, hogy lássa, a Ding-Dong mögött is van élet, és az is én vagyok... ha találkozunk, a legjobb hangulatban dumálunk, és most hála Istennek eltűntem a pellengérről…Vannak újabb áldozatai, de őket már nem én fogom megvédeni…

Zsibbad a kezem. Ne röhögjetek, nem az öreg hipochonder írja ezt, de a gépeléstől függetlenül zsibbad a jobb kezem, és fáj az egész karom. A vizsgálat szerint porckorongsérv van a nyakamban. 5 infúzió már lecsorgott, még semmi javulás. Várok…

Azért nem vagyok én egy kripli, de nektek azt is tudnotok kell, ha gáz van, mert megígértem, őszinte leszek.

Most lassan ebédelni megyek, aztán irány Alsózsolca, zsűrizek egy helyi táncversenyt,aztán van pofám még énekelni is…Remélem, jó buli lesz.

Vigyázzatok magatokra! Nemsokára újra jövök. És dumálunk, vagyis dumálok, ti meg vissza…de nem úgy na! Csak barátian! Azért kíváncsi leszek az első negatív hozzászólásra! Borítékolom, hogy miről szól majd……

Korog a gyomrom! Irány a mikrosütő, azt még én is be tudom kapcsolni! Kajaidő!

Ja! Visszahíztam a  tánc közben elhagyott 6 kilóból 5-öt. Ez milyen jó kis végszó, nem?

Mindenkinek a legjobbakat!

JOSZICSÓ

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 29
Címkék:
Értékelés: 4.12

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 29 hozzászólás

Émi
Szia Pici!
Porckorongsérv...az durva, légyszi kicsit jobban vigyázz magadra.
A hajnali keléstől a hideg ráz, inkább hajnalban fekszem le, csak ne kelljen korán kelnem. Nem vállalod néha kicsit túl magad?
Ez a köszönésforma kegyetlen, bár tényleg nagyon tartalmas :)
Különben én nem értem, hogy mi a gond a Ding-Donggal, az is Te voltál, a része az életednek, sőt szerintem többen tudják, mint azt, hogy vezetted a Kifutót. Mindenkinek másként élsz a szívében, és az természetes, ez a beskatulyázás. Nekem Família Pici. Viszont az Állj meg kislányról is eszembe jutsz. Elég sztereotíp világban élünk, de néha még hasznot is lehet húzni belőle...
Noémi
2008-04-29 14:51:16

vera
Pici, te csak ugra-bugrálsz, hangod semmi, ne énekelj, lécci
2007-03-13 20:31:46

Erika
JOSZICSO . Nagyon nagy teljesítmény volt a tánc igazán tetszett köszönöm a szép estéket és gratulálok. Neked minden jól megy amit elkezdesz, csak így tovább.Szeretünk látni a TV-ben. Üdv. Erika
2007-03-13 17:59:43

vivi
minden nap nézlek a reggelibe és tök jól vezeted a műsort de persze
Vanda is!! jó ez a köszönés: joszicsó
2007-03-13 16:28:27

fityisz
Kedves Csonka András! Nagyon aranyos és jó amit csinálsz, legyen több önbizalmad, nagyon sokan szeretnek. A Szombat estiben amikor Andreához odabujtál sirva..... hát nagyon emberi volt. Köszi.
Puszi puszi csak igy tovább!!!!!!!!
2007-03-13 14:39:07

Adri
Szerintem ideje lenne észrevenni a "sztár" mögötti embert is.
Ne csak azt lássuk, amit a színpadon mutat vagy ahogyan szombat esténként "riszált" XY csatornán.
Aki igazán a sorok mögé is figyel az észre veszi a csupu nagybetűs EMBERT, aki talán már nem rajongót hanem egy másik EMBERT keres.
Szép napot mindenkinek! Csak nekünk süt a nap!
2007-03-13 14:01:19

kitti
Tök jól táncolsz és Anrea is jó tanár volt
2007-03-13 11:27:47

kitti
Tök jól táncolsz
2007-03-13 11:24:50

Lívia
Szia András!
Nagy rajongód vagyok már a famillia kft-bôl.Végig kísérem szerepléseidet az rtl klubbon.Nagyon orultem amikor megnyerted az Andreával a táncversenyt nektek szurkoltam.maradj ilyen amilyen vagy normális és természetes.Sok sikert a tovabbi munkáidhoz és nagyon sok erôt egészséget.Majd még írok addig is szia.
2007-03-13 11:23:04

rafai mária
szia andrás tetszel
2007-03-13 10:01:56

Jutka
Joszicsó!
Tök jó fej vagy na meg az Andrea is! A Szombat estilázban nagyszerűek voltatok. Irod hogy vissza híztál 5 kilót én nem vettem észre lehet vak vagyok! Sok sikert kívánok neked mindenhez! Üdv: Jutka!
2007-03-13 09:59:27

Veve
Szia Bandi!

Sajnos én pont azzal küzdök, hogy nagy nehezen magamra erőszakoljak néhány kilót, de sehogy nem akar sikerülni. Nem tudom erre is biztos vannak módszerek, mint a fogyókúrára, csak nem annyira ismeretesek. Gratulálok a Szombat esti lázban elért teljesítményedért, mert nem semmi. Nagyon jók voltatok az Andival. Én megmondom őszintén, hogy drukkoltam a Rékáéknak is, mert még ők voltak mellettetek a legprofibbak. Remélem, hogy hamarosan meggyógyul a karod.


2007-03-13 09:37:36

Szabóné Marika
Szia Bandi!
Jó ez a blog ,már ez a harmadik levelem amit írok neked.Remélem most sikerül is elküldenem. Szeretek olvasni ,mindent elolvasok ami veled kapcsolatos.Szimpatikus vagy mert természetesen viselkedsz, és nem játszod meg magad. A tánc versenyen is neked drukkoltam .Elkoboztam az egész család telefonját ,
és mindenkiéről rád szavaztam.Egyedül a férjem játszott ki mert van 7 mobilunk és mivel én 5-töt lefoglaltam, addig ő a másik szobából az Iringóékra szavazott.
Nem haragudtam rá,mivel én végig imádkoztam,hogy ti győzzetek.Kívánom hogy mindig váljon valóra minden álmod és legyél nagyon boldog az életben. Ha nem baj,néha íírogatok majd neked,mert sajnos ennyi szórakozásom van. Sok puszi
2007-03-12 21:17:02

iza
Joszicso nagyon tetszett a tancverseny ,vegig szurkoltam ,kivanom hogy mindig ilyen lendulettel dolgozzal es legy.Sok sikert a tovabbi munkadhoz.
2007-03-12 21:10:56

Anikó
Az alvás nálam is hiánycikk.4 gyerekem mellett nem is nagyon gondolhatok rá.Pedig ......A visszahízás ismerős.Én fogyózni túrós tésztával szoktam,mert nem birom a tejes ételeket.(Bár imádom.)
2007-03-12 19:29:23

Ilus1949
Kedves András.A férjemmel együtt nagyon kedvelünk,főleg hogy Andreával megnyertétek a táncversenyt./mindketten rátok szavaztunk/.Legyél továbbra is ilyen amilyen vagy,s akkor nagyon boldog leszel!Kívánjuk hogyha új kihívások elé nézel,azt is vedd olyan sikeresen,mint eddig.Üdvözlettel:Kriszti és István.
2007-03-12 19:20:06

Szilvi
Szia Bandi:)!

Mielőbbi gyógyulást kívánok és remélem üdén, frissen tudsz fellépni Érden:)
A súlyodat már sikerült visszanyerned, most még egy kicsit több pihenést kívánok, de csak annyit amennyire szükséged lenne:)
Én is merülök, mint az elem:)
JOSZICSÓ
2007-03-12 18:49:45

Mikhel Éva
Ma rátaláltam a blogra mit Te irsz. Nekem nagyon szimpatikus voltál a Szombatesti lázban, végig drukkoltam a győzelmetekért az Andival. Remélem mindenben ilyen sikeres leszel! Joszicsó! Évi
2007-03-12 18:12:48

scheili rita
egy jó tanács! Keresd föl a sport korházban Dr. Lejkó Dezsőt Ő biztos talál megoldást a nyakadra! Tapasztalat.....
2007-03-12 17:50:46

Judit
Hello Pici.Orulok hogy ennyi sokat latlak a teveben.ES kepzeld bekapcsolom a tevet es epp a balazs sowban most szerepelsz.Jo egeszseget kivanok neked a tovabbi munkahoz. De most megyek nezni a KEDVENC SZINESZEM
SZIA
2007-03-12 16:40:04

Semlerné
Tisztelt Művész úr !
Nem mai pipi vagyok én már, de tiszteletből írok neked, hogy egy kis önbizalmat töltsek beléd.
Nagyon jó amit csinálsz, csak így tovább.
Egyszer rádtalál majd a szerelem is bizz benne.
Egy nyugdíjas 4 fiú unoka nagymamája

2007-03-12 15:59:39

T.Adrienn.
Helló!Annyira tetszik az írásod! Ahogy olvasom elképzelem a hangodat is hozzá és így tökéltesen azt érzem,mintha beszélnél hozzám,én meg hallgatom.Igazán jó hangod van.Tetszik!!!!!!
2007-03-12 15:15:12

Zsóka
Jószicsó! Hát? Megmondjam őszintén nem nagyon tetszik, de ha mindenki elfogdja, ám legyen. Ti fiatalok előbb, mi idősebbek később, de meg fogom tanulni, csak azért is!
A leirtakhoz gratulálok, igaz nekem ez a tempó egy kicsit nagy, Neked is ajánlom, hogy néha pihenésre is szakitsál időt! Tudom Te aki a tökéletességre törekszel minden energiádat kiadod, annak hogy ujból maximumot tudja nyujtani, pihenésre van szüksége. Ezt mindig tartsad szemelőtt.
A hiányzó 1 kg-ot, még légyszives pótolni, és nem csak beinditani kell a mikrót, hanem tenni is bele valamit!!!! Ne legyél szórakozott professzor! Bocsánat, én ezt már koromnál fogva megengedhetem, hogy erre is figyelmeztesselek. Figyelek Rád, a szemem rajtad tartom.
Bucsuzom, légy jó, vigyázz Magadra, és várjuk a következő jelentkezésedet. Szeretettel: Zsó.
2007-03-12 14:19:14

Csernus Bernadett
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy soha ne add fel!!!Te voltál szerintem a legjobb!Csak így tovább!!!
2007-03-12 14:07:38

duma
JOSZICSÓ mindenkinek, főleg neked Bandi!:)
Tudod nem csak te küzdesz "súlyproblémával". Ha hiszed, ha nem a 156cm "magasságom"hoz alig 39-40kg társul. Én sem tudok hízni, pedig van egy 3 éves kisördögöm. Azért kivi lennék mit szólna ehhez a Norbi. Örülök, hogy még mindíg jó kedved van, maradj is meg ilyennek. És szerintem ebbe a blogba azok fognak összegyűlni, akik szeretnek téged. Azért át tudom érezni korai kelést, volt, amikor 4kor keltem én is, és este 11kor kerültem ágyba. Nagyon emberpróbáló tud lenni.
Ami a szeszélyest illeti, néha szoktam nézni. Az az igazság, hogy már nem a régi, de olyan soha nem lesz sajnos, az idő elszáll mindenki felett. Annyi jó komika van, miért kell Ágica, vagy Pákó oda nem tudom. Oké, Pákó nem komika, de nekem tele vele a hócipőm.
Most megyek, mindenkinek, és Neked is további szép, napsütéses napot!
JOSZICSÓ!!!!! :)))
2007-03-12 13:58:23

    1 2    Következő 25 »

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: hat meg tizenegy =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 8 meg 13 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007