Csonka András blogja

2007-03-12 19:36:02

JOSZICSÓ, barátaim!

Mit szóltok hozzá, ha most egy kicsit elkényeztetlek benneteket?:) Már úgy értem, újra billentyűzetet ragadtam, mert éppen van egy lukas néhány órám. Nehezebb napokon aztán nehogy elküldjetek melegebb éghajlatra, ha éppen nem jelentkezem, vagy csak szűkszavúan. Sebaj, a Ti életetek sem egy kaptafára perdül, megértitek, ha vannak zsúfolt periódusok is.

Mindenekelőtt óriási köszönet mindenkinek, aki máris üzent nekem, bár egy Gábor nevű úriember szerint minden hozzászólást én írok magamnak. Istenem, bárcsak ennyi időm lenne… Szóval fantasztikusak vagytok, egy óriási szeretet infúzió!!! Írjatok csak, mindig elolvasom majd…

Hétfő van, és megint eljátszottam a szórakozott professzort. Teljesen kiment a fejemből, hogy ma ment a Balázs show, a szombat esti lát szereplőivel. Mi is ott voltunk Andival.. Most majd rimánkodhatok valakinek, hogy vegye át nekem dvdre. Segítséééég!

Apropó Andi! Olyan édes csaj! Ezt ti úgyis tudjátok, hiszen a hozzászólásokból is kiderül. Érzem rajta most egy kicsit aggódik, és lehet izgul is, pedig nem szokott: Hívott telefonon ma, hogy mikor is próbálunk? Az ok, hogy szombaton fellépünk Szombathelyen a "Magyar Grand Prix”-n, ahol a 10 legjobb magyar páros versenyez majd, és mi leszünk a kis színes műsor. Mégiscsak az élvonal is bámulja majd, mit bénázok össze J Szambát és a slow-foxot táncolunk, még jó, hogy nem versenyezni kell, de persze, azért próbálunk, ígértem Andinak, hogy pénteken az övé leszek.

Ez a kis pótnőnapi hétvége igencsak jól sikerült. Millió csókot küldök Alsózsolcának, ahol  ráadásul még egy isteni vacsorára is meghívtak a helyiek, másnap meg Sopronban élveztem a pláza közönségének társaságát.

Észre sem vettétek, hogy közben kimentem a fürdőszobába, mi? Vagy láttok mindent? :) Igen, lejárt a mosógép, és még ki is teregettem. Holnap jön a tündér Irénke, az én mindentudó takarító nénim, aki gyönyörűen vasal, és rendben tartja az én hétről hétre összekuszálódott lakásomat.

Este még lehet, elmegyek pár haverral moziba, már hónapok óta nem voltam. Úgyhogy nekem mindegy, mi megy, úgysem láttam.

Tehetségesen berámolom a kis mákos gubámat a mikróba, úgyhogy most magatokra hagylak benneteket, de ne sírjatok, jövök, és gyorsabban, mint az új magyar filmek!

Isteni az idő, menjetek sétálni, kirándulni, de csak munkaidő után, nehogy rámkenjétek, hogy én engedtem meg…

Remélem, 15-én is jó idő lesz, legalább ettől legyen szép az ünnep. Gratulálok minden magyar politikusnak, hogy gyomorgörccsel kell  készülnünk erre a napra. Akinek nem inge, ne vegye magára.

Nekem béke, nyugalom, értelmes összhang, és tolerancia kell! Mindig és mindenkor!

Joszicsó! Egyébként valamiért nekem is kicsit erőltetett ez a köszönés, várom az ötleteket!

Addig is …….CIAO!

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 47
Címkék:
Értékelés: 4.36

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 47 hozzászólás

Émi
Szia Pici!
Politikusokkal, rosszakarókkal ne törődj, csak az élteti őket, hogy saját egójukat ecseteljék, ha meg unatkoznak abba rúgnak bele, aki nem ártott neki. Tiszta pszichológia! Ez olyan, mint aki a kisebbet bántja, próbál erős lenni, és ettől lesz gyenge...
Ez a szombat esti láz időszaka, érdekes, kicsit olyan most, mintha egy időutazáson vennék részt!
Hát egy mozi már rám is rámférne, de válogatós vagyok az a baj, vígjáték, romantika, mese, max minőségi akció. De horror és pszicho soha, azoknak ott a Híradó, néha még sok is...(megölte, elásta, pincében tartotta...nem is ragozom, úgyis érted)
Pusz, Noémi
2008-04-29 14:59:17

rudajudit
Igaz én nem vagyok ismert stár csak oly helyen dolgozom ahol sokan szeretnek és visszatérnek hozzám és egy ismerős felbukkanása a neten új színt hozott az életemben amitől újból megtaláltam saját énemet és újból mozogni kezdtem és nemcsak kívül de belül is szépülök és tele vagyok olyan energiákkal amitől szárnyalok. Te volnál pont az aki ezek után nem szárnyalnál? Én nem csodálód hanem egy a tömrgből aki szeret beszélgetni és jól érezni magát olyan emberekkel akikből még nemfogyott ki az őszinte szeretet és kiváncsiság mások iránt.Lehet ez a szakmámból is ered? Találd ki vajon mivel foglalkozom! Judit
2007-03-21 16:23:32

Miki
Bandika! Nem vagy kicsit eltelve magaddal?-egyébként SZIA és egyébeként én is kedvellek- de ez a rengeteg csak pozitív vélemény nekem egy kicsit "negédes" . Nem túlzás részedről ez az állandó másoknak megfelelés...és Önmagaddal szemben...?Amit mi látunk az valóban te vagy, vagy csak egy részed, és ha...... s számtalan kérdés merűl fel bennem.- hogy valójában milyen
ember is vagy...i g a z á b ó l ..arra lennék én kiváncsi. Jó lenne igazából megismerni téged!
2007-03-20 15:01:50

Mate
Nagyon sok gratulaa!!
2007-03-20 14:57:47

verdalmika
Szia Bandi!

Sok-sok puszi neked, a régi ismerőstől.:)

Zita

2007-03-20 11:18:04

Zita
Szia Bandi!

Minden jót neked!:-)
Figyelem rendszeresen a Reggeli adásait, hisz akkor kelek, veletek készítem a reggelit és élvezem a kedvességedet no és Vandáét!:)

Puszi: Zita a múltból.:)
2007-03-20 11:16:03

sifi69
Szia Pici!
Arra a Gábor nevüre ne halgass, csak irigy, mert lehet, hogy őt nem szereti senki sem!
Téged viszont annál többen!!!!!!!!!!
PUSY! Sifi
2007-03-20 10:45:38

sifi69
Szia Pici!
Nagyon örülök, hogy te is billentyűzetet ragadtál, ideje már hogy kikerülj te is a hétköznapok mókuskerekéből.
Nagyon örülök továbbá, hogy tetszenek a hozzá szólásaink, ami elfeledteti veled szomorúságod okát!
Reméllem sűrün leülsz majd írni, azzal a szándékkal, hogy kölcsönösen szép perceket töltsünk együtt a neten!
Ismerőseim szerint is fantasztikus színész vagy! Csak így tovább!!!!!!
Sok szépet, és még több fantasztikus szerepet kívánok neked!
Millió pusy: sifi69
2007-03-20 10:37:19

BI
Kedves Bandi!
V.Mari közös barátnőnk révén kerestem Önt, eddig sikertelenül! Kérem keressen meg e-mailben!
Üdv:Breznay Ilona


2007-03-19 23:02:07

Anna
Szia Pici!
Már párszor váltottunk e-mailt és nagy boldogság volt, hogy visszaírtál! Többször találkoztunk már eddig is, de remélem, még fogsz hozzánk "vidékre" jönni! Egy szuper pasi vagy! Mikor jó kedvem van, vagy szomorú vagyok mindig a te dalaidat hallgatom! (Szóval, mindig! :-) ) A Reggeli pedig egyszerűen nem igazi nélküled, pedig a többieket is nagyon szeretem!
És ez nem hízelgés, hanem a valóság! (Ez annak szólt, aki negatív véleménnyel van rólad - de ők kisebbségben vannak!)
Sokszor puszillak: Anna
2007-03-19 20:41:59

hohó
Szia András!Ahogy itt elnézem,a lányok vannak abbszolutt többségben !:-) Ez helyes is !!:-) Azért az,ahogy a megérdemelt,hatalmas népszerűséget viseled,az tiszteletreméltó egy férfi számára is !! További sok sikert kívánok Neked ! Andit is puszilom !!
hohó :-)
2007-03-19 19:16:18

lena
Szia András! Nagyon szimpatikus ember vagy, örülök a sikereidnek, Ez uton küldöm jókivánságaimat. Légy boldog az életben. Erzsike
2007-03-19 14:38:10

Annamari
Szia Pici!
Örülök,hogy lehet Veled "kommunikálni". Hisz Te vagy az 1ik nagy kedvencem. Nem rég hallottam valamit,ami 1 kicsit elszomorított. Igaz az, hogy nem fogsz többet énekelni? Nem lesz több album? Szeretettel: Annamari
2007-03-19 11:54:54

bertagabci
Szia!

Szívesen megmelegíteném a mákos gubádat, sőt meg is főzném. Tündéri pasi vagy!Gabriella
2007-03-19 11:01:10

Jutka
Kedves Pici,gratula mindenhez,amit eddig csináltál,nem sorolom fel,aki ismer és szeret,az tudja.A politikával ne foglalkozz,úgysem rajtunk múlik,te csak tedd továbbra is a dolgod.Ezer puszi,vigyázz magadra!
2007-03-19 09:22:51

bertagabci
Szia!

Gratulálok neked minden szempontból, nem csak a táncos sikereidhez, hanem mindenhez, amit csinálsz. Színpadra termettél, édes vagy és tehetséges. Minden jól áll neked, fogj bármibe!
Ilyen pasit szeretnék magamnak!:-) (csak sajnos nem találok)

Gabriella
2007-03-19 09:12:08

bertagabi
Szia!

Egyszerűen imádnivaló pasi vagy, minden jól áll neked, bármibe is fogsz. Tehetséges vagy, és nagyon édes!

puszi

Gabi
2007-03-19 08:48:01

Mami
Kedves András!
nagyon jó fej vagy,további sok sikert!
2007-03-18 16:30:37

Huszár Mihályné
Gratulálok a Szombatesti lázban nyujtott telejesiményényeghez.Kiváló volt.Sok jó müsorod legyén ,még.
2007-03-17 14:05:58

alex
Szia András!:)

Szeretnék gratulálni Andreának és neked a csodás táncaitokhoz. A slow-fox /nem tudom biztosan,hogy kell írni/ valami fenomenális volt!!:) Tisztára,mint egy Fred A. filmjelenet! Köszi a csodás perceket!
Egyszer találkoztam veled véletlenül egy üzletben,nagyon kedves voltál,udvariasan előreengedtél,elvarázsoló a mosolyod:) /ne vedd udvarlásnak,csak tetszett,hogy minden eladó körülötted sertepertélt,te pedig inkább zavarban voltál ettől;emberi vagy és természetes,maradj ilyen!:)/
Remélem látlak egyszer élőben a színpadon,addig is minden jót neked!:)

Üdv:alexandra
2007-03-17 12:52:56

Ani
Szia András!

Szeretnék gratulálni a Szombatesti Táncban elért eredményedért. nagyon aranyosak voltatok az Andreával együtt.végig nektek szurkoltam és szavaztam rátok. Nagyon szeretem a müsoraidat és a dalaidat. A továbbiakban is nagyon sok sikert kivánok az ÉLET minden területén. Szia2007-03-16 20:10:34

bözse
helló Bandi!
Nagyon jó fej vagy és szép a hangod legalábbis nekem nagyon bejönn.
Még sokáig légy velünk és énekej vagy vezes müsort vagy légy színpadon.
Na csá
2007-03-16 16:59:11

madarasz
Kedves András! Nagyon drukkoltam Neked.Szép mélyérzésű embernek ismertelek meg.Sok szerencsét kivánok Neked.
2007-03-16 11:45:10

brigibaby22
Szia Pici!
Nagyon örültem amikor láttam, hogy írsz blogot!Nagyon jó embernek tartalak téged, és persze nagyon jó színésznek, műsorvezetőnek, és táncosnak is, mert szerintem már nevezhetünk így is!
Sajnos ma 15.-e van és nincs nyugalom, amit gondolom te is észre vettél!Azért sajnos mert ilyen amilyen...rossz.Annyira sajnálom, hogy már az ünnepek sem olyanok mint rég!Félni kell sajna!Na megyek, és remélem írsz jó sokszor!Puszi Brigi
2007-03-15 21:12:22

Timii
Kedves András! A 15 hónapos kislányommal mindig várjuk azokat a heteket mikor a Vandával vezeted a reggelit!Ti nagyon jó páros vagytok! Remélem sokáig igy lesztek! Üdvözlettel. Timi!
2007-03-15 20:53:46

    1 2    Következő 25 »

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: négy meg egy =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 10 meg 8 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007