Csonka András blogja

2009-02-01 14:04:21

POFA BE !!!!!

na mégis mit gondoltok, kinek üzenek ilyen durván?????

 Nyugi, nyugi barátaim, magamat intettem csendre. Nincs mit tenni, hörgő és hangszálgyulladásom van, és ez a hétvége nagyon keservesen alakul így, leginkább némaságba burkolózva. Természetesen ilyen rémes helyzetben van a legtöbb munka., péntektől vasárnapig 3 színház 4 előadásban kellene játszanom. Egy  színésznek mindig legyen kéznél egy kiváló gégész, ha éneklés is szerepel a repertoáron, pláne. Na jó, de mi  van ha nem érem el, vagy nem ér rá azonnal? Ilyenkor legyen egy másik is:)) Dr: Balász Boglárka és Dr. Noszek László az akit olykor megőrjítek hirtelen felbukkanó problémáimmal, de most tényleg gáz volt. Péntek délután még játszottam  Mennyből a hullát, aztán már az Operettben a Szépség és a szörnyetegben este, és másnap délután váltótársam Bálint Ádám állt hrlyt miattam, már csak azért is mert ne felejtsük el azt sem, hogy el van törve aa lábujjam, tehát a  színpadi lépcsőkön le s föl szaladgálni nem éppen élvezet így. Ma pedig csak drukkolok, hogy a Játékszínben este fel tudjak lépni, mert ott ugye váltóm sincs, viszont telt ház az lesz. Drukkoljatok! Na meg holnap hajnalban adás, és ott sem ártana egy kis hang, mivel Horváth Éva most debütál nálunk, nem akarom cserben hagyni....

Mondhatjuk, hogy most egy kripli vagyok??? Mondhatjuk, vagyis inkább csak én mondanám:)) Sebaj, lesz ez még jobb is!

Kis bevezetőmmel talán eltereltem  figyelmeteket arról a tényről, hogy bizony nagyon régen írtam már ide, amiért megérdemelnék egy-két pofont, pesrze csak képletesen...

Annyi minden történt, most nem is zsúfolnám bele egy  monológba, majd szépen lassan összefoglalom a közeljövőben, hisezn volt itt szombat esti láz, aztán az ünnepek, aztán egy kis utazás, sé akkor még Rólatok nem is tudok semmit....

Moat megyek kicsit inhalálni, aztán megnzem a Kereztapa 3.részét dvd-n, mert ez eddig kimaradt az életemből, aztán, hogy este mi lesz, az Isten tudja, mindenesetre és színpadra állok......

Élvezzétek a csöpp hétvégét még, illetve a későbbi olvasóim majd a következőt! CSÓK

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 7
Címkék:
Értékelés: 4.76

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 7 hozzászólás

Viki
Szia Bandi !
Csak azt akarom mondani ,hogy nagyon jó voltál a csináljuk a fesztiválban és újra láthattunk!Sok sikert!
2009-02-09 09:22:02

Nijusiho
Talán dr Balázs Boglárkát akartál írni.. Egy tünemény a doktornő,és remek szakember. Ezúton köszönöm a segítséged és tanácsod,amit a "nagy házalakítás" projekt meghonosítása @re adtál...
Jobbulást.

2009-02-08 19:33:43

Anikónéni
Kedves Művész Úr!
Remélem mostanra már meggyógyult, és teljes erővel dolgozhat. Nagyon örülnénk - a 81 éves Édesanyámmal együtt -, ha sokat láthatnánk a képernyőn, nagyon tiszteljük, szeretjük, és mindig vidámságot csempész az életünkbe ha látjuk. szinházba eljutni nem tudunk, de a tv-ben minden műsotát nézzük, ha tehetjük.
Minden jót,további munkájához erőt, egészséget, és sok sikert kívánok a Mamikámmal együtt.
2009-02-06 12:17:13

Mariann
Szia Bandi!
Köszönöm, hogy írtál , és mielőbbi jobbulást kívánok Neked!Csak egy valamit felejtettél el : élménybeszámoló a nyaralásodról! Biztos sokan kíváncsiak lennének rá, és érdeklődéssel olvasnák az élménybeszámolódat. Na de ezt a kis feledékenységedet most megbocsájtjuk a betegséged miatt. Tényleg a vacsoracsatás élményeidről sem meséltél még. Nagyon jó voltál, de nem csak Te, hanam most kívételesen - a vacsoracsata történetében először- az egész társaság. Semmi veszekedés , semmi piszkálódás, csupa jókedv, jóindulat és szeretet sugárzott az egész műsorból! De azért a szívem csücske Te voltál!
Egyébként mindenki akikkel erről beszélgettünk ugyanezen a véleményen voltak. Ha felkérnek rá , légyszíves vállalj még el főzést, mert ugyebár van olyan sztár, aki már többször is főzött.
Nagyon szép elegáns, izléses lett a lakásod, látszik, hogy maximalista vagy. Gratulálok mindenhez!
Sok sikert, jó egészséget kívánok Neked őszinte rajongással és szeretettel : Mariann
2009-02-03 13:35:20

Timi
Szia Bandi!
Nagyon régen írtál ám,és bár hálisten elég sok müsorban és szinházi elöadásban láthatunk,mégis hiányoznak a saját gonolataid is!
JA és kérünk szépen egy kis élménybeszámolot,a vacsi csatából is:)
Pusz:Ti mi
2009-02-02 15:12:56

SziSzi
Keves Bandi!
Remelem, hogy jol sikerult az eloadas es a hangod meg az ujjad sem faj mar :)
Ne hajszold tul magad, biztos hogy imad a kozonseg es nehezen tud nelkulozni, de ez NE menjen az egeszseged rovasara. Kar, hogy nem irtal az utazasodrol, biztosan szuper lehetett, remelem kipihented magad.
Minden JOT,
vidam napokat
udv, puszi
-sziszi-
2009-02-02 13:35:24

Szilvi
Szia Bandi!

Ajjaj, akkor nagy a baj...már megint csúnyán beszélsz, de most megbocsátható, mert a betegek szenvednek és össze-vissza beszélnek.
Erre tényleg nem számítottam; a bizarr címe ellenére ilyen különös és nagyszerű előadást láthatok. Fantasztikus és különleges volt a múlt szombati és a tegnapelőtti Mennyből a hulla előadás. A nézők dőltek a nevetéstől. Talán mondhatom jobb, mint máskor. Hősiesen helytálltál, csak a bicegésedből és a Jaj, Istenem suttogásból lehetett észrevenni, hogy nagyon fájhat a lábad. Le a kalappal előtted! Ragyogó volt! De ne vidd túlzásba, pihenj sokat, ha túlerőlteted magad jelentősen hosszabb lesz a gyógyulás.
A Játékszínben Hajdú Steve kisegít, majd énekel és táncol helyetted is, William Cardew, meg elesett a háborúban, hát sántikálhat, Viktoria pedig úgyis lelép a harmadikkal, Paton-nel. A közönségnek így is fog tetszeni, hiszen a sikeres előadást vastapssal fogják jutalmazni:)!
Gyógyulj meg, hogy semmid se fájjon,
Hozzád a gyógyulás gyorsan szálljon.
Győzd le a vírusok seregét,
Hogy torkodat ne szakítsa szét.
Kíméld a lábadat is nagyon,
Tudjál táncolni a színpadon.
Bágyadtan gubbasztasz ágyadon,
Míg gyógyszereidet számolod.
Csak pár nap, vigasztalod magad,
Már a gondolattól is égnek áll a hajad.
Szükség van nagyon Rád ott,
Hiányzol a színházból.
Légy derűs, jókedvű,
Ez ennyire egyszerű.
Gyógyulj meg, pici beteg Bandi,
Mosolyodat újra kell látni!
Nagyon vigyázz magadra! Sok-sok gyógyító puszi Neked: Szilvi

2009-02-01 21:02:50

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: öt meg tizenhárom =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 6 meg 7 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007