Csonka András blogja

2009-02-08 13:02:11

CELEB VAGYOK:::????

hmmmmm, szóval, hogy is mondjam......

 Nagy üdvözlet Mindenkinek!


A fenti kérdésre próbálom keresni a választ....azt hiszem be kell látnom ennyi év távlatából, jobb ha azt mondom : nem. vagyis nézzük csak meg, ki és mi a celeb? Lassacskán ez már egy foglalkozási ággá növi ki magát. Néhányan , ha még lenne személyi igazolványban foglalkozást firtató rovat, nem is igazán tudnának mást beírni, mint ezt a magyar nyelvbe az utóbbi időben meghonosított szócskát.Mindez a tegnapi Story gála kapcsán jutott eszembe, ahol szép számban jelen voltak ők is, a sok méltán elismert, szakmailag is nívósan teljesítő színész, zenész, médiaszereplő mellett. Délután színházi előadásom volt, így csak 7 órakor lépdelhettem a felfelé vezető vörös lépcsáőn Keleti Andrea oldalán, úgyhogy a díjátadás pillanatait nem élhettem át. Egyébként a gála a  megszokott eleganciával, és nagyvonalúsággal volt megrendezve, és idén már a statisztika is javult, úgy láttam, hiszen Ómolnár Miklós főszerkesztő évek óta megpróbálja  a meghívó kártyán figylemeztetni hírességeinket, hogy a viselet black tie, ami ugye urak esetében szmokingot jelent, de mivel a magyar sztárok legnagyobb részének fogalma sins a szó jelentéséről, vagy éppen esze ágában sincs erre az alkalomra legalább kölcsönözni egy ilyen ruhadarabot, így a főszerkesztő úr évekig szinte egymaga képviselte a black tie hívőket, idén azonban a saját nem reprezentatív szemlélődésem okán már Győzike, Várkonyi András és Schobert Norbi is szmokingban feszített, jó, lehet, sokkal többen is, de velük nem találkoztam. Tehát van még remény:)) A hölgyek izgatottan és egymás lepipálásának reményében hónapok óta készülnek, estélyi ruha fantáziáik beragyogták az estét, erről nehéz is úgy beszélni, mint annak idején Gyulai István a műkorcsolya versenyek kűrruháiról, most hetekig úgyis  a ruhákat bemutató fotóktól dagadnak a bulvár újságok.
Szóval, akkor tehát celeb vagyok.....?
Még mindig nem hiszem, mivel egyetlen árva magánéleti konfliktust nem tudok produkálni, éa esetleg felmerülő problémáimat inkább magam oldom meg  a nyílvánosság kizárásával. Jó, néha becsúsznak bakik, amikor egy cikk arról számol be, hogy eltörtem a kislábujjam/ ezért kaptam is a fejemre a barátaimtól/, de Istenem, én is gyarló ember vagyok.
Ne is firtassuk ezt az egész celeb ügyet, sokan vagyunk, és mindnkinek van helye a polcon, és az, hogy a sajtó kire világít rá zseblámpával, úgyis nagyon sok mindentől függ.
A lényeg, hogy egyzer egy évben van egy este, ahol én is találkozhatok olyan kollegákkal, esetleg még soha nem látott, de jól ismert közszereplőkkel, akikkel jólesik egy kis traccs party.
Nem rohanva, nem kapkodva, hanem kellemes környezetben, jó hangulatban.
Holnaptól pedig folytatódik az Élet című szappanopera, az meg olyan lesz, amilyenné tesszük......
Csók és üdv Nektek, nemsokára újra jövök......

Írta: csonka.andras
Hozzászólások: 11
Címkék:
Értékelés: 4.92

Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

Eddigi 11 hozzászólás

Éva
Bandi már megint rég jártál itt! Tudod megigérted,hogy nemsokára újra jössz.Várom az írásaidat mitörténik veled.
2009-03-13 15:48:22

netmama
Drága Bandika
Te nem vagy celeb. Ne akarj ezekhez hasonlítani. Te igazi művész vagy akinek a csillaga örökké fog ragyogni Üdvözöllek és maradj mindig ilyen kedves amilyen most vagy
Netmama
2009-03-03 10:09:31

NAMonika
Szia András!

Teljesen egyetértek az előttem „szóló” Vadvirág gondolataival.

Számomra a celeb kifejezés kicsit negatív hangzatú, és eléggé megbélyegzős (de ez abszolút az én magánvéleményem), ezen kívül úgy gondolom, hogy a magyar nyelvben megtalálhatók sokkal változatosabb és pontosabb meghatározások annak kifejezésére, ha valaki valamiben sikeres, ismert - elismert, megbecsült, mint, hogy ezzel a szóval bélyegezzenek meg bárkit is.
Te celeb vagy – e? :
Nem ismerjük egymást személyesen, de természetesen közvetett benyomások alapján (színház, televízió, újságcikkek) kialakult bennem egy kép arról, hogy milyen ember is lehetsz. Egy közkedvelt hetilapban (és annak internetes oldalán is) olvasható egy veled készült interjú, aminek az első sorai tükrözik az én elképzelésemet arról, hogy milyen is lehetsz(íme a részlet):
„Ő a „Pici”, meg az „Andris”, meg a „Bandi”. Családtagként üdvözlik a járókelők az utcán, mert szeretik. S mindezért sosem kellett kifordulnia magából. Maradt az a röhögős-sztorizós srác, aki a gimnáziumban volt.
Reggelre ad találkozót, de mire odaérek a kávézóba, ő már élénken dumálgat egy pincérrel, kapkodja a mobilját, jegyzetel a naptárjába, issza a kávéját, majszol hozzá valami sütit, és egyszerűen jókedve lesz tőle annak, aki leül mellé.”
Én - így ismeretlenül -ilyennek képzellek.

Őszintén kívánom, maradj mindig ilyen!
Üdvözlettel: Móni

2009-02-19 13:56:02

Vadvirág
Ez az...Kis Hazánkban aki kettőt sóhajt valamelyik televízió csatorna adásában, már "celeb" és kellően el is ájul magától. Nem úgy Csonka Pici, vagy akár Keleti Andi, ha már megemlítette, akik póz nélkül viselik a média érdeklődését és azzal kerülnek az újságokba, amivel kell. A munkájukkal, a sikereikkel.Ez utóbbiból kívánok még jó sokat, Pici!
2009-02-18 15:32:15

Szilvi
Kedves Bandinak a Szeretet napjára!

A szeretet új reményt ad minden nap……, adj esélyt a rejtett álmodnak!
A legszebb emlék a szeretet, amit mások szívében hagyunk magunk után, mert mindannyian más emberből vagyunk, de bárki, aki kedvességet adott nekünk, vagy bátorítóan szólt hozzánk, része lett életünknek, gondolatainknak.
Adni, adni jó szót, mosolyt, hitet,
Bátorítást, de mindenekfelett
Soha el nem múló szeretetet!
Szeretve lenni jó!
S kit egy ember is szeret,
Rossz ember nem lehet:)!
Sok szeretettel és puszival: Szilvi

2009-02-14 15:53:54

katy
Szia Bandi!

Nem ide tartozik,de mindig kérdezem magamtól,mikor meglátlak a tv-ben,hogy miért nem nősülsz már meg?Vagy van valakid? Ugyanis nem hallottam róla sehol.Kár lenne ha magányos lennél én is az voltam 10 évig és az nem jó.
Azt kívánom minden úgy sikerüljön az életedben ahogy te akarod és tudom,hogy az anyukád halála mélyen érint,látom a férjemen is pedig ő már nem most veszítette el,hanem 21 éve,mégsem tette túl magát rajta.Légy erős!Más:Nagyon jól táncoltál!
Üdv:Katy
2009-02-10 22:24:38

SziSzi
kedves Bandi PICI)!
igen, egyetertek az elottem szoloval, a magyar celeb jelenteshez szorosan kapcsolodik a botrany, es Te nem errol lettel hires, vagy ha beszelnek, irnak Rolad, akkor az nem ezert van, hanem azert mert valami remeket tettel le megint az asztalra, ha meg az angol CELEB-et nezzuk akkor az vagy ... kulonben nem ugysem ez a lenyeg, hanem az, hogy JOL csinalod amit csinalsz es szeretnek, tisztelnek az emberek,
minden JOT, remelem az ujjad mar rendbejott,
pusszantas
-sziszi-
2009-02-10 13:51:48

Mariann
Szia Bandi!

Nagyon szépen énekeltél vasárnap este a Csináljuk a fesztiválban.Nagyon ritkán találkozni ilyen érzelemdús, romantikus férfival. Én legalábbis napokig a hatása alatt vagyok a Te romantikus kisugárzásodnak. / mit napokig? - egy egész életen át ! /
Mert szerintem lehetetlen , hogy csak a színpadon vagy ilyen , és az életben más. Ezt szerintem hosszú távon megjátszani nem lehet, azt úgyis észre lehetne venni. Vagy van kisugárzása valakinek, vagy nincs. És Neked van!
A Szombat esti láz egyik kisfilmjében a Keleti Andi azt mondta, hogy azt hallotta, hogy hisztis vagy. Komolyan , én nagyon szeretnélek egyszer úgy is látni. Szerintem Te úgy is nagyon aranyos vagy.
Szeretnék kérdezni valamit : amikor olvasod a hozzászólásokat, Te látod a hozzászóló email címét?
Ha igen ,akkor nagyon örülnék ha írnál nekem pár sort. Persze csak akkor ha az időd engedi és ez nem terhes Neked.
Sok sikert, jó egészséget kívánok Neked, szeretettel : Mariann
2009-02-10 12:48:37

Ági
Szervusz András!

...nagyon tetszik a neved, tervezünk még egy (harmadik) Gyermeket és ez felmerült névként...persze, ha fiú lesz... :))
Soha nem írtam ilyet és nem vagyok fanatikus Csonka fun tag sem...egyszerűen szimpatikus vagy, mert minden kollégád a kedvességedről, az Emberségedről számol be Veled kapcsolatban. Jó dolog ez a sztár blog, mert itt van esély megvillantani a "másik Én-t", s ez Többeteknek sikerül is...(Görög Zita karácsonyi bejegyzését olvastam, ami hasonló volt :)). Aztán van, aki a marketinget folytatja inkább-s ezt pl nélkül hagynám.
Ez segít "elhitetni" Velünk, egyszerű Emberekkel, hogy a címlap hősök is ugyanolyanok, mint Mi valamennyien...Élnek, ahogy tdnak a szívük szerint és amennyire hagyják Őket.
Minden jót: Tisztelettel: Egy Nő a Tömegből, aki Élni próbál a fentiek szerint... :)

2009-02-10 12:05:56

NAMonika
Szia András!

Tegnap (febr.09.) hozzászólást írtam a CELEB vagyok? című bejegyzésedhez, és most kicsit "szomorú" vagyok, mert nem tudom, hogy azért nem jelent meg mert nem ért át, vagy egyéb oka van/lehet? Ha az előbbi, akkor próbálkozom újra, ha egyéb(?)...., szerintem jókat írtam. Üdvözlet és szép napot: Móni
2009-02-10 10:47:31

Szilvi
Szia Bandi!

Nem is maga az megnevezés számít…..
Én sem gondolom, hogy a magyar értelmezés szerint celeb lennél. A celebek közt szép számmal akadnak olyanok is, akik nem tudományos, művészi vagy egyéb teljesítményükkel kerültek a köztudatba, hanem extrém tetteikkel, botrányaikkal, szélsőséges viselkedésükkel váltak közismertté. Sajnos a híres és a hírhedt fogalma nálunk teljesen összekeveredett.
De a celeb szó angol értelmezésében igent mondanék, amely ismert, szeretett, ünnepelt személyre utal.
Szerintem egy sokoldalú művész vagy, aki örömmel próbálja ki az adódó lehetőségeket; elsősorban remek színész, aki nagyszerűen táncol, énekel és műsort vezet. Azonban, mégis egy csupaszív EMBER vagy, aki jól érzi magát a bőrében:)
„Fényként érkeztél, mely benned lobog,
Engedd ragyogni hát a csillagod.”
Gratulálok, szépen énekeltél a fesztiválon, az érzelmes lírai dalokat jókora átéléssel tudod előadni.
Legyen szép napod!
Puszi: Szilvi

2009-02-10 07:32:58

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenhét meg tizenhat =
HOZZÁSZÓLÁS:
Blog leírása

Csonka András ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

Magamról

Üzenőfal

2012-05-14 10:52:22
Juli:
Kedves András!
Tetszett a Szili Nóra beszélgetős műsora ! Jó volt téged újra látni hallani a Tv-ben is! A magánéletedben és az élet minden területén, LEGYÉL MINDIG BOLDOG és NAGYON SOK SIKERT kívánok továbbra is Neked!
Szeretettel: Juli :)

2012-04-10 11:22:24
Juli:
Kedves András! :)
Fantasztikus volt...
B.Tóth László Poptarisznya műsora pénteken! A beszélgetés és a dalok, nagyon jók voltak!!!! Többször kéne ilyen műsort csinálni! Köszönjük! Gratulálok! Szeretettel: Juli:)

2012-04-09 12:53:08
Marcsi:
Drága Bandi!Nagyon jól éreztem magam a tegnapi előadáson!Nagyon jó volt,jókat nevettünk,jót szórakoztunk!És ez nekem nagyon felejthetetlen húsvét volt! Köszönöm szépen Neked is és Juliéknak is,hogy ilyen széppé varázsoltátok nekem a húsvétot!Nagyon sok puszit küldök Neked!!!!!És már nagyon várom a következő találkozást!!!! :) Puszi!

2012-03-17 07:07:17
Juli:
Szia András!!
Mikor jelentkezel???
2011.novemberben írtál a blogodban utoljára!!!! :( Szép tavaszi napokat kívánok Neked! Szeretettel: Juli :)

2012-03-15 08:10:41
Marcsi:
Szia Bandi! :) Sajnos nem tudunk elmenni a Színházak éjszakájára,mert anyu nem tudja azt is meg a Csókos asszonyt is kifizetni,és azt mondta,hogy választanom kell.Ami nehéz volt,de arra a döntésre jutottam,hogy akkor inkább a Csókos Asszonyt választom.Nagyon örültem volna,ha mind kettő sikerül,de nem baj,ott van még az Abigél musical,a Broadway Fesztivál,meg sok más,na és az új szereped,anyut rá veszem,hogy majd valamikor menjünk el arra is.És juhéééééééj mindjárt Április,és találkozunk :))) Addig is millió puszi!!!!! :)

2012-01-29 14:21:51
Juli:
András!!!
Gratulálok a tegnap esti Csókos Asszony előadáshoz!!!!!!!
Fantasztikus élményt nyújtottatok, a közönség végigtapsolta az egész előadást!
Hatalmas siker volt!!!!! Köszönjük!!!!!:)

2012-01-03 21:03:10
Lina:
Szia Bandi.Nagyon jó lenne ha benéznél az iwiwre,régen jártál ott . Köszi és B.Ú.É.K.

2011-12-19 13:17:39
Marcsi:
Szia Bandi!Tegnap nagyon aranyos voltál az X Faktorban!Sajnálom,hogy meg betegettél.Gyógyulj meg minél hamarabb,mert tudod mi számítunk rád és nagyon szeretünk!!!Ja és képzeld anyuval meg lett beszélve,hogy megyünk az Abigél Musical-re és a Csókos asszonyra,csak még nem tudjuk mikor.Millió puszi neked!!!Sok Szeretettel:Marcsi :)

2011-12-12 09:09:35
Juli:
Szia ANDRÁS! :)
Öröm volt Téged látni a Duna Tv ben is Tegnap este 19-kor az Önök kértékben. Tetszett a beszélgetés és jó volt a műsor! További szép napokat kívánok Neked! :) Szeretettel: Juli

2011-11-30 19:52:24
Marcsi:
Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

2011-11-30 11:54:56
Juli:
Kedves ANDRÁS !!!!! :)
Az Imádok Férjhez Menni előadás Fantasztikus volt!! Felejthetetlen élmény...
Az előadáson nagyon sokat nevettem...
Nagyon jó volt!!!
Nagyon szépen köszönjük Neked a tegnap estét!!
További sok sikert kívánok Neked!!! Szeretettel: Juli :)

2011-11-10 09:17:48
Juli:
Szia András!
Jó volt ott lenni a Vigyázó Sándor Művelődési házban az Álarc nélkül-beszélgető estén! Még ilyen élő beszélgetős műsoron nem voltam, csak tv-ben láttam! Érdekes volt, volt szomorú és nagyon vidám téma! A videó összeállítás és a dalok is nagyon jók voltak ! Örülök ,hogy ott lehettem! András Köszönjük Neked !!!

2011-11-09 19:29:37
Marcsi:
Szia Bandi!A tegnapi este csodálatos volt!!!!!!Én nem is tudom elmondani,hogy mennyire,de mennyire jó volt! :) A legjobban akkor nevettem amikor verted a színpadot és mondtál valamit,azt nem értettem mit,de nagyon vicces volt :))) Azon azt hittem hogy nekem végem :D Aztán mikor a végén elkezdtetek egy kicsit táncolni a Faragó Andrással,az is nagyon tetszett.De meg mondom őszintén,hogy nekem minden tetszett,és annyira viccesek voltatok!Voltak benne szomorú pillanatok,vidámak,és minden féle!A végén meg jöttél ki felé és megkérdezted,hogy ,,Na mizu?"Nagyon aranyos voltál,és nagyon köszönöm ezt a nagy élményt neked!!!!!!Mikor jöttünk haza,már kicsit szomorú voltam,mert olyan hamar eltelt ez az este :( és mindig arra gondolok,hogy lehet,hogy már nem találkozunk többet,meg hogy nem fogunk többet elmenni,mert anyut nagyon nehéz rá venni! :( De remélem,sőt nagyon bízok benne,hogy lesz legközelebb,és az a legközelebb hamarosan itt lesz! :) Nagyon szeretünk téged!!!!Sok-sok puszi!!!És vigyázz magadra!!!!Még egyszer,köszönök mindent!!!! :)

2011-05-26 08:09:37
Kedina:
Kedves András,
Itt pityergek, az Anyu, Csillagom írásodon..nagyon szép!Két pici gyermek anyukája vagyok, ha nem értük akkor azon rettegek, h nagyon sokáig szerethessem őket, semmi másra nem vágyom.Példa értéküek az érzéseid!Csatlakozom hozzád a gyűrűs dologban!Írj, ha van valami konkrét dolog amiben segíthetek!a legjobbakat kívánom!: Edina

2011-05-10 10:03:55
kis kató:
- siker koronázza meg ezt a nemes gondolatot, s legyen valós az elképzelés-
- csak addig éreztem magam fontosnak, amig élt édesanyám-
-az ő szeretete minden nehézségen átsegített, vele mindig mindent meg tudtam beszélni, mindig mindent meg tudtam oldalni-
- vádolom magam, hogy nem adtam tudtára elégszer és eléggé, hogy nagyon szeretem, hogy ő a barátom, a testvérem a mentorom az édesanyám, a mindenem-
- most amikor minden nap a fényképére nézve elmondom magamban, hogy imádom, már késő-
- büntudatom van azért is, mert én nem voltam vele annyit, mint amennyit kellett volna, pedig ő nekem szentelte az életét-
- miért volt fontos dolgozni akkor is, amikor ő már beteg voltmiért nem éreztem meg, hogy már kevés ideje van itt a földön, miért nem voltam mellette mindig a betegségében-
- amikor elment, elmultam gyerek lenni, aki szeretett önzetlenül, önfeláldozóan, igazán és feledhetetlenül, nincs többé, s én kevesebb lettem, sokkal kevesebb nélküle-
- szerettelek és szeretlek-

2011-04-22 19:52:06
Juli:
Kedves András!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Neked! Szeretettel:Juli :)

2011-04-13 14:46:45
Péter:
Segítség!

Nem találom a videoklippjét annak a Megatánc fellépésednek, amikor Keleti Andreával táncolsz egy jó latinos salsára. Arra emlékszem, hogy Medvetzky volt az egyik zsûritag..
Szeretném újra megnézni és az is érdekelne, hogy pontosan milyen zenére táncoltatok.

Köszi elöre a segítséget....
Péter

2011-04-01 17:49:23
Lina:
ivane ,Figyelmesebben olvasd el a cikket,mert Csonka András azt nyilatkozta:Ha akarna családot nincs elkésve.
Én nagyon szurkolok neki,hogy teljesüljön az álma és édesapa legyen.Jó apa lenne, megérdemelne egy gyereket!Jól teszi,hogy a magánéletét megtartja magának!

2011-03-28 17:41:11
ivane:
Helló!
Most nemrég olvastam,hogy gyereket szeretnél az életedben.Ember !! hiányoztál a biológia órán az iskolában ??Gyereke csak hetero sexuális embereknek lehat !A homosexuális világ legnagyobb csapása az ha odáig jutnak ,hogy egy ártatlan gyereketvegyenek(lásd Elton JOhn

2011-03-26 15:04:00
Varga Judit:
Szeretnék privát üzenetet eljuttatni Csonka Andrásnak a 03 25-i Reflektor riporttal kapcsolatban.Köszönöm,V.Judit

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 16 meg 11 =:
HOZZÁSZÓLÁS:

© Storyonline 2007